top of page
Garage%20Ive%20Beekstraat_edited.jpg
Middel 2.png

Uw voertuig, onze passie

Het begon reeds  in 1996, startende met een gereedschapskist en het volhardend karakter van oprichter Ive De Spiegeleer.

Vastberaden zich te engageren in de “autowereld” klampte hij zich vast aan het idee ooit een garage uit te baten.
In 2000 was het zover, na 4 jaar harde inzet en een steeds toenemend klantenbestand vestigde ‘Garage Ive’ zich voor onderhoud en kleine herstellingen in de garage van het ouderlijk huis in de Middenstraat te Zandbergen.

Naarmate de jaren verstreken en onze garage evolueerde namen we in 2004 de beslissing te starten met een eigen professionele carrosserie om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Met onze Garage - Carrosserie Ive verhuisden we naar onze huidige locatie in de Middenstraat te Zandbergen.

Tenslotte: 2009 hét doorslaggevend jaar wat betreft onze toelegging en specialisatie op de auto-occassiemarkt. Hieruit ontstond ons dochterbedrijf Autohandel Ive. Waarbij we dezelfde waarden, eerlijke en kwaliteitsvolle service, voorop stellen.

Vandaag vieren we ons 25-jarig bestaan en trachten wij samen met ons team u een zo goed mogelijke prijs/kwaliteitsverhouding aan te bieden samen met een persoonlijke benadering.


Hopelijk tot snel,

Ive & Katrien

Garage voorkant nr1.jpg
DJI_0277.JPG
bottom of page